torstai 6. syyskuuta 2012

ongelma nimeltä omena

Okei mulla on nyt täällä sellaisia pienenpieniä ongelmia elektronisen elämäni kanssa, koska sain eilen monien muiden uusien ystävien lisäksi yhden tällaisen...




Ja believe me, tämä ystävä aiheuttaa eniten päänvaivaa. Iskin äsken eoksen kiinni ja tsadaa mistäs helvetistä meinasin sitten löytää sen täältä koneelta? Onneks miun mikrotukiystävä oli soiton päässä ja sain apua. Mutta eihän se viimeiseksi puheluksi jäänyt, eheei! Sitten piti löytää joku paikka minne a) viedä ne kuvat, b) millä muokata niitä, c) miten saada muokatut kuvat tallennettua jonnekin.

Mulla on jo nyt niin monta harmaata hiusta.


Ostin eilen Pentikiltä tuommoisen kivan pienen lasirasian korviksille. Suloinen :)


Tänään koulussa oli taas sanottua lyhyempi päivä, peräti kaksi tuntia. Pujottelin aamulla H&M statement-sormuksen sormeeni kellon kaveriksi. Ihan kiva, vaikkei tuo seilorisolmu nyt hirveästi muuhun ruutupaita-farkku-asuun ehkä nyt käynykkään.

Jatkan ennenaikaista vanhenemista tän koneen kanssa vielä hetken, sitten raahaan russelini lenkkeilemään ja illalla palaan Macin pariin. Onhan tää kyllä aivan ihana kaikinpuolin, kaunis kuin koru ja niiiiin näppärä, kun vertaa entiseen 17,3" läppäriin.
  Eiköhän me vielä ystävystytä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti