maanantai 3. syyskuuta 2012

rahanmenopäivä

Tänään piti olla aikalailla ensimmäinen, mutta ainaki viimeinen lomapäivä, joka miun piti viettää rennosti koiran kanssa ja kaupungilla kierien ja vierien. 


NOH.

Meidän isä unohti puhelimensa mökille sunnuntaina. Matkaa on 100km. Kaikki muut oli töissä tänään, minä vapaalla. Kukapa sitten lähteekään hakemaan puhelinta tänään klo 8..... It was great.


 Iltapäivällä kumminkin sitten häippäsin kaupungille. Tein eilen illalla kotona ostoslistan, mikä sisälsi kaiken mustekynistä Matiaksen synttärilahjaan. Lista nökötti koko iltapäivän kauniisti kotona miun ollessa kaupungilla oravan muistini kanssa. Mukaan lähti nuo ylemmässä kuvassa näkyvät jutut. Uudet kollarit tuli tarpeeseen, koska edelliset sai kuumaa kyytiä sulatetulta rasvalta suoraan mikrosta. Ne löytyi Nikelta. Musta lörttöclutch on H&M:ltä, samoin kultainen hiusklipsi. Mustat bokserit Björn Borg, kosteuttava hoitoaine Sokkarilta ja ihana ruuturaitapaita KappAhlista. 


Pyörähdin myös Lindexissä ja sieltä poistui ihana Holly&Whyte -malliston konjakin ja kullan sekoitteinen rannekoru. Simppeli, mutta kaunis. :)

Niin ja ylimmän kuvan elokuvat löytyi Prisman alelaarista, ehkä löytyy aikaa viikonloppuna oman miehen kainalossa yhdelle hömppäleffalle! :)


Ps. Inttipoju on lomilla joka viikonloppu lokakuun loppuun saakka. Jihuu! ♥
PPs. Tyttöystävä tulee lomille perjantaina, suuntana iltaelämä ja hyvää ruokaa ennen inttipojun tuloa, JIHUU! ♥ Naiset on parhaita. Varsinkin tämä ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti