maanantai 3. joulukuuta 2012

Leimakuumetta ilmassa

Moikka!




Edellisessä postauksessani jo vähän lupailinkin avautuvani järjetömästä tatuointikuumeestani, joka on nyt kestoiskostunut takaraivooni. Tautiin ei tunnu löytyvän parannuskeinoa, joten tatuoinnin laittaminen on auttamatta edessä!
Minulla ei ole toistaiseksi yhtään tatuointia, vaikka toivelistalla sellainen olisi ollutkin jo pitkään. Muutama lävistys ja korvakorun paikkoja löytyy kylläkin.






Ensimmäisen kerran haaveilin tatuoinnin ottamisesta joskus ylä-asteen alkupuolella. Kinusin ja kinusin saadakseni luvan, mutta äiti on aina ollut aika tiukka ihon koristelun suhteen, eikä lupaa sitten missään vaiheessa herunut. Ehkä hyvä niin, sillä nyt olen ainakin saanut rauhassa miettiä ja kypsyttää ajatusta tatuoinnista. Napakorukin tuli vasta sinä kesänä, kun täytin kahdeksantoista. Vuosia on kulunut ja yhtään tatuointia en ole saanut otettua. Syyt on vaihdelleet uskalluksen puutteesta rahattomuuteen ja kaikkeen tältä väliltä..






Nyt mielen päällä on kuitenkin jäänyt pyörimään kolme kuvaa. Yksi niistä on tatuointi, jonka halusin jo ylä-asteen alussa, kun ensimmäisiä kertoja kinusin lupaa saada leimaa iholleni. Kaksi muuta ideaa ovat tulleet myöhemmin, mutta nekin ovat olleet jo pitkään harkinnan alla. Muutama viikko takaperin tulin siihen tulokseen, että eiköhän näitä kuvia ole harkittu jo ihan tarpeeksi ja tarkkaan. Edessä olisi enää tatuointipaikan valinta.. 





Mikään postauksen kuvista ei ole ideoissani suoranaisesti. Kasasin kuvat wehearit.com:ista, joista satun pitämään syystä tai toisesta. Kunhan saan tatuoinnin iholleni tulen varmaankin esittelemään sen ja kertomaan tarinasta kuvan takana. Siihen asti pidän ideat omanani ja jatkan salailua.





Mahtavaa viikon alkua!
Saara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti