keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Merry Christmas

Hyvää kohta ohimennyttä joulua kaikille teille ketkä nyt satutte tätä lukemaan! :)

Miun ja Saaran yhteinen blogitaival on vähän kuihtunu kasaan ilman mitään syytä. Mie oon ollut töissä yötä päivää ja empä kyllä tuosta toisesta osapuolesta tiedä missä se huitelee? :D Nyt kumminkin neiti S viettelee joulua kotikonnuillaan kaukana täältä miun luota ja suo miulle seuransa taas tuolla tammikuun puolenvälin tienoilla. Sitten vietelläänkin aikaa koko joulukuun edestä :)



Tämmöisissä maisemissa on joulu mennyt. Pakkasta, aurinkoa ja lunta. Kerrankin jouluaatto eikä vesisateesta tietoakaan :) Pukki kävi meillä aattona puolenpäivän maissa ja kyllähän sieltä paketeista kuoriutu ne muutamat jutut mistä haaveilinkin - kiitos siis pukille, muorille ja muorinmuorille! :)



Sunnuntaina ulkoiltiin Matiaksen kanssa ja mittari näytti -26,2. Sellanen... fresh?



Koulu loppu meillä Saaran kanssa jo pari viikkoa sitten ja takasin penkille palaillaan tammikuun puolenvälin tienoilla, kuulostaa hyvältä ainaskin tähän korvaan!:) Joulukuu onkin menny "uudessa" työpaikassa ja hommaa on sillä saralla riittänyt ihan kiitettävästi. 

Tammikuussa ois tiedossa pidennetty viikonloppu a.k.a shoppailureissu Helsinkiin kera inttimiehen ja sehän se vasta hyvältä kuulostaakin! Sovittiin, että pyhitetään vähän yhteistä laatuaikaa toisillemme jollain normaalista poikkeavalla tavalla ja käy mulle! :) On taas tullu täällä kotiseudulla jumitettua tarpeeks kauan niin pikkuloma tulee tarpeeseen :) 




Tässä kuva siltä pakkaspäivältä - "onneks vaan -26.2".  Tähän totesi Amsterdamissa asusteleva sukulaiseni: "ONNEKS VAAN."



Noora


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti