tiistai 15. tammikuuta 2013

Minne katosi päivät?

Vuosi vaihtui yhdessä hujauksessa.. Lähdin joulukuun puolenvälin tienoilla lomailemaan äidin luo Kainuuseen. Sen jälkeen on tapahtunut vaikka ja mitä, enkä edes tiedä mistä pitäisi aloittaa kertomaan, joten skipataan vanhat kuulumiset ja loikataan suoraan tuoreempiin juttuihin?


Tammikuu on aina tarkoittanut minulle paluuta arkeen, uutta alkua ja ennen kaikkea lähestyvää kevättä ja kesää. Kesäihmisenä malttamaton kesän odottaminen alkaa suunnilleen syyskuun alussa, kun on pakko myöntää kesän olevan ohi ja alkaa etsiä vähän lämpöisempää päällepantavaa ja loppuu vasta silloin, kun lämpömittari näyttää olevan taas +20 paremmalla puolella muuallakin, kuin sisätiloissa..
Pari viikkoa tätä vuotta on jo takana ja mielestäni arkeen paluu on sujunut ihan mukavasti, ellei jatkuvaa sairasteluani ota huomioon.. Kaikesta huolimatta olo on energisempi kuin aikoihin! Kyllä se kesä sieltä vielä tulee ja minunkin odotukseni palkitaan :)



Kesää ajatellen tulin taannoin hankkineeksi uudet rakkauskengät!





Ne on siniset!




Ja aivan ihanat!




Ja niiden ostaminen oli kyllä itseasiassa puhdas vahinko...




....sillä oikeasti olin etsimässä alennusmyynneistä lopputalveksi uusia nilkkurintapaisia, mutta sitten kävi niinkuin elokuvissa. Tiemme kohtasivat, missään ei ollut mitään järkeä ja yhtäkkiä kassakone sanoi ka-ching ennenkuin ehdin huomatakaan ja kasvoilleni levisi onnellinenidioottihymy. Hupsis :)





Kuvat on kaikki lainattu brandos.fi ja täältä on helppo klikkailla itselleen samaiset popot. Suosittelen tsekkaamaan myös muun brandoksen tarjonnan. Sekä alessa, että kevät uutuuksissa on ihan mielettömiä kenkälöytöjä!



Enää en uskalla lupailla mitään seuraavasta postauksesta, sillä kalenterini pursuaa jo näin tammikuun alussa ja rästitehtävät muistuttavat päivittäin olemassaolostaan... Yritän rutistaa tämän kevään ja loppulukuvuoden kunnialla loppuun, mutta enköhän mä vielä palaa. Toivottavasti jopa itse otettujen kuvien kera.
Siihen asti moikkamoi, nauttikaa mahtavista talvikeleistä.
Saara



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti