sunnuntai 13. tammikuuta 2013

saatoin shoppailla

Otsikostahan se tuleekin jo ilmi.. Palkkapäivä ja kauan himoitut materiahaaveet. Tein kerrankin ostoksia, joista oon haaveillut kauan enkä tuhlannut rahojani hetken mielijohteisiin - ehkä tässä siis alkaa oppia järkeväksi kuluttajaksi ;)


Ray-Ban Aviator


Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Laadukkaat aurinkolasit siis. Lasit, joista oon haaveillut niin kauan kuin jaksan muistaa. Sain isältäni kesällä hänen vanhat lentäjälasit, mutta niillä alkoi olla ikää sen verran, että toinen linssi tipahti silmääni vasten muutaman käyttökerran jälkeen. Feikkilentäjiä on ollut vuosien varrella monia ja vaikkei eroa nyt kyllä oikein muuten olekkaan kun hinnassa ja varmasti laadussa, niin on se eri juttu ottaa ne tuolta nahkakotelosta ja nähdä se teksti tuossa linssin reunassa ;) 



Zara - Bowling bag with zips



Ja sitten sinä. Sinä ihana nahkainen täydellisyys. Töissä ollessa yhdellä asiakkaalla keikkui tämä kädessä ja ei lähtenyt mielestä sitten kulumallakaan. Googlettelin kaikki maailman Net-A-Porterit ja "black leather bag with zips"läpi, mutta ei. Olin varma, että laukku maksaa pelkästään kantajansa tyylin perusteella vähintään sen 1000e. Sitten joku ääni totesi, että tsekkaappa Zara. Kannatti ;) Laukku on kokonaan nahkaa ja ulkopuolta koristaa kullanväriset vetoketjut ja niitit. Uskomattoman kaunis ja niitit antaa just sen räväkämmän ripauksen muuten klassiseen laukkuun. Ei varmaan oo epäselvää harmittaako ostos vai ei, vaikken sitä kun kerran ollut nähnytkään :)


Tälleensä sujui siis miun aleshoppailut. Ostin myös kosmetiikkaa ja tummansinisen perus t-paidan, mutta eipä niissä mitään esiteltävää ole. 

Se tunne, kun oot käyttänyt rahaa mutta ei harmita, ei sitten tippaakaan! 
Se on hyvä tunne se ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti