torstai 28. helmikuuta 2013

101

Ei dalmatialaista vaan postausta! :) tämä se nro 101. 

Mietin, että pitäisköhän tästä pistää pystyyn sellanen sääblogi? Joka postaukseen liittyy sää jollain tavalla - positiivisessa tai negatiivisessa mielessä. Nytkin aion kertoa, että aamulla klo 7 paistoi aurinko pilvettömältä taivaalta. Ulkona näytti siltä, että mittari vois olla jotain -32, mutta sen sijaan se oli +1,5. 
Sitten.
Virittelen reiskat naamalle ja rillit koteloon.
Astun koulun ovista ulos klo 12. 
SATAA VETTÄ.

troll.me

Se siitä hyvästä päivästä.
No ei.
Nappasin mamman kyytiin kaupungista ja tultiin kotiin, jossa odotti pikkuveli ja mummi. Keiteltiin päiväkahvit ja lueskelin Stockmannin etuvihkoa. Eikö ookkin vähintään yhtä hyödyllinen tieto kuin itse tekeminen?


Illalla miun sielunsisko, jota myös Irpaksi kutsutaan, tuli viettämään löhöaikaa miun sängylle. Se vetää aina kaikki puoleensa (leveys 260cm - luulen että johtuu tästä) tosi tehokkaasti ja varsinkin, kun meidän yläkerran portaat on vanhanaikaiset (rintamamiestalo) eli nykymittapuulla väärin mitoitetut. Niiden askelväli on liian korkea eli ellet oo tottunut talsimaan niitä joka päivä miljoonaa kertaa, saattaa jalat olla aika maitohapoilla yläkertaan päästyäsi. Ja meidän talo on siis kolmessa kerroksessa eli onnittelut sulle, joka joudut hakemaan limpparia/hilloa/luistimia/konjakkia/hobitteja alimmasta kerroksesta ja tuomaan sen ylimpään. 
Huh hellettä sano jänis pakkasella Irppa kun sängyllä makasi.


Tein facebookpäivityksen.
"Jaettu muna on paras ilo! - henkilön X kanssa."
Sain vaan yhen kyselyn ja selitysvaatimuksen. 
Molemmat poikaystävältäni.

Sen kunniaksi en mene kouluun huomenna ja rupeen kattomaan Salkkarit Ennakkoon.

Natti natt!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti