sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Sellast säätöö ettei kovin moni handlaa

Hei moi pitkästä aikaa! Blogi jäi nyt vahingossa vähän unholaan kaikkien kiireiden takia, mutta vihdoin on aikaa raapustella tännekin. Näihin päiviin on mahtunut koulua, valokuvausta, itkua, naurua, hauskanpitoa ja pari baarireissua. Olin kaverin kanssa kuvaamassa paikalliset penkkaribileet yhdessä yökerhossa viime torstaina ja lauantaina suuntana oli sitten ensimmäinen yhteinen baarireissu yhdessä miun yhden parhaan tyttökaverin kanssa - ja oli muuten semmosta menoa että heikompaa saattas hirvittää. Oltiin molemmat vesiselvinä, ja näköjään parhaat jutut tapahtuukin selvinpäin? Ollaan oltu sen kaks vuotta täysikäisiä, joten ehkä nyt oli korkee aika vihdoin lähtee yhessä jonnekin :)


Kesän alelöytöjen yks suosikki on ollut tiiviisti mukana taas lähiaikoina. Siihen mahtuu omaisuus ja vielä vähän naapuriltakin.


Äärettömän suloiset ruusukorvakorut, jotka löytyy myös harmaina.


Sain iskältä ystävänpäivälahjaksi suklaata ja ruusuja - mitä muita miehiä nainen muka tarvii kuin isän ja veljen?


Ja tämä ilta! Minä, tietokone, kuvan kaverit ja Sinkkuelämää. Baby I like it! Huomenna on vapaapäivä ja saan jopa Sarpan, a.k.a neiti Täystuho, takaisin Tampereen vallotuksesta. Jos siis sillä suunnalla on tapahtunut viikonloppuna jotain järkyttävää, niin tiiätte suurinpiirtein mihin suuntaan osottaa syyttävää sormea ja varvasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti