tiistai 12. maaliskuuta 2013

He said, "If you dare come a little closer."

Mikä huikea paluu koulunpenkille! Oon ihan innoissani koulusta, pitkästä aikaa. Meillä on nyt pari projektia menossa ja nautin ruotsin tunneista ihan suunnattomasti; vihdoin jotain, missä voin sanoa olevani haka! Jotenkin tuntuu, että vasta nyt joulun jälkeen on kunnolla lähtenyt draivi päälle homman suhteen. Parempi myöhään kuin ei millonkaan vai miten se meni ;)


Koulun jälkeen kävin kuvaamassa kaverin kanssa, mutta sää ei ollut mikään antoisin sille hommalle, joten lähdettiin aika livakkaan pois. 


Sieltä suuntasin toisen kaverin luo suunnittelemaan lauantaisia synttärijuhlia. Koitettiin saada päätöstä aikaan menusta sekä toisen synttärisankarin lahjasta. Noh, kun mies ja nainen koittaa tehdä päätöksiä, onnistuuko se koskaan? On siellä juhlissa tortillasipsejä. Hyvällä tuurilla kakku.


Illalla kävin kuvaamassa pikkuveljeä maajoukkueflyereita varten, jonka jälkeen treenasin ja rötkähdin sänkyyn. Ihana valvoa myöhään kun tietää, että aamulla ei tarvii olla ylhäällä klo 7. Koko lomakin meni tahdissa "kympiltä sänkyyn, ysiltä ylös". Ykstoista tuntia meni joka yö ihan keposeen, mutta ei se vaan kotona onnistu. Hmph, Lapin taika ;)

Huomenna ei oo koulua, joten päivä menee kekkereiden valmistelussa + pois muuttavaa kaveria treffaillessa. Sounds good to me!

Kuvat ei liity postaukseen mitenkään, mutta tuli hyvä mieli niitä katsellessa peiton alla koira kainalossa. 
Ehkä jollekulle muullekin. :)


Kuvat: weheartit.com 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti