sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Home

Hejsan allihopa! 
Nyt ollaan taas kotiuduttu tunturien keskeltä hermoloman vietosta. Oli ihan mahtavaa päästä Lappiin pitkästä aikaa ja mikä vielä mahtavempaa.. 
Polvi kesti! 
Se kesti!
 Laskettelin kahtena päivänä kun en halunnut sitä yhtäkkiä rasittaa enempää, mutta se kesti kuin vanha tekijä! Olin kyllä yhtä hymyä eikä lopu vieläkään :) Säät helli meitä koko viikon, ja vaikka välillä satoi lunta ja tuuli niin kovaa, että tuntu lentoon lähtevän, ei se haitannu menoa yhtään. Lapissa kuuluukin olla yllättävä keli! Nähtiin poroja, riekkoja, auringonlaskuja, sotilashelikoptereita, EU-virkamiehiä yksityiskoneineen (!!!), mutta ennen kaikkea koettiin taas sitä Lapin taikaa. Joku siellä vaan vetää puoleensa vuosi toisensa jälkeen ja aina on yhtä ihana nähdä ne samat maisemat ja jopa samat ihmiset :) 




Kuvat on hiihtoreissulta tunturista, kun taukotuvan mittari näytti auringossa +2. :)


Kotiuduin itseasiassa jo torstai-perjantai yönä, kun lensin Helsingin kautta kotiin. Vastassa lentokentällä mulla oli oooikein fiini kaveri oikein fiinillä menopelillä, joka nökötti sitten seuraavana aamuna pihassa kun avasin verhot. Sanoin jo kavereille, että voisin vaikka tottua heräämään ja toteamaan, että siinä se Jaguar todella on - edelleen ;)

Helsinki-Vantaalla toteutin loman hävetysnumeron, kun törmäsin Heikki Kovalaiseen. Menin pyytämään kaverilta nimmaria pikkuveljelle ja juteltiin siinä sitten tovi kun viereisissä pöydissä istuttiin. Noh anyway, aloitin keskustelun niinkin vieraanvaraisesti kuin "Moikka Heikki!"
.....
MITÄ?
Joo kyllä valitettavasti.

Huomenna koittaa paluu koulun penkille, mutta tää viikko menee nopeeta. Kaks vapaapäivää ja sitten koittaa kauan odotettu viikonloppu.. Lauantaina nimittäin juhlitaan tämän tytön synttäreitä pitkästä aikaa kunnon synttäribileiden merkeissä! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti