lauantai 25. helmikuuta 2012

ärrin murrin

Voisin alottaa tämän postauksen toteamalla, että dude, seriously, wtf? niinkun oon todennut jo joskus aiemminkin..





Ostin tuon oranssin paidan H&M:ltä tiistaina. Noh, eilen kun istuttiin Suvin kanssa kiinalaisessa ja Suvi mainitsi, miten kiva paita on, rupesin kattomaan sitä ja kappas! Se oli revenny KAHESTA kohasta ja ekaa kertaa oli päällä. Ostin saman paidan myös valkosena enkä kokeillu sitä liikkeessä, kun tuota oranssia kokeilin värin takia. Noh, kotona tempasin sen paidan päälle, niin kappas taas! Sehän oli sitten kokoa liian pieni, vaikka molemmissa paidoissa luki lapussa sama koko. Oon aina tienny, että H&M laatu ei varmasti oo sitä parasta, mutta kyllä ne vaatteet on miulla sentään enemmän kun neljä päivää kestäny ja tähän mennessä kootkin on ollu sitä mitä lappusessa sanotaan. Vein paidat sitte tänään takasin ja sain rahat mukaan. Harmittaa, koska tykkäsin noista ihan todella paljon! Hirmu kivaa materiaalia, värit nappiin ja hinta oli ihan wou. 



Siinä meijjän kiinalaiset, ahh! Tähdättiin tottakai lounasbuffettiin ja ahettiin ittemme niin täyteen, että housutkin repes.. No ehkä se ruoka ei ollu syy siihen, että farkut repes reiden kohalta. Just siis nuo mustat, jotka ylhäällä näkyy. Nähtiin paria kaveria ku lähettiin syömästä ja ne totes, että "teillä näköjään sellanen reikäpäivä!". Jep tosiaan.


Iiiiihanat korvikset Seppälästä! Ostin viime kesänä ihan samanlaiset H&M:ltä ruskeena (on muuten vielä ehjänä....) ja hihii nuo on vaan tosi nätit :)

Tänään käytiin vanhempien kanssa mökillä kattomassa, että kaikki on ok. Iskä ajeli koiran kanssa kelkalla, äiti tämänhetkisenä selkävaivasena istu rappusilla ja joi kahvia ja mie pudottelin ladon päältä lumia. Ja kyllä, meidän koira istuu AINA moottorikelkan kyydissä kun vaan mahollista. Samoin skootterin. Ja mopon. 

Nyt aion mennä rantasaunaan pitkästä aikaa: oon käyny viimeks jouluaattona. Meillä on kotona "sähkökäyttönen" sisäsauna ja rannassa ihana, vanha puulämmitteinen rantasauna. Se on sellanen talvinen liisa ihmemaassa; puut saunan ympärillä ihan tykkylumessa ja tallilyhtyjä palaa kuistilla. Kyl maar sielu lepää :)
Huomenna meen Matiakselle pitämään Oscar-gaala-valvojaisia, koska vaalit meni jo. Maanantaina suunnataan sitten meidän toiselle mökille pudottamaan lumia ettei siellä päässä katot tipu sisään.

Huippua lauantai-iltaa kaikille! :)


Noora


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti