sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Förlåt

Anteeksi tämä hiljaisuus. On ollu niiin kiireinen viikko, että tuntuu etten oo kerenny edes hengittämään. Unet on jääny varmaan pariin kymmeneen tuntiin koko viikon osalta ellei nyt viime yötä lasketa, jolloin vedeltiin sikeitä kymmenen tuntia. Oli muuten aika nannaa. 

Vietettiin myös ystävänpäivää tottakai, mutta ei tälläkään kertaa mitään erikoista tehty. Käytiin leffassa ja syömässä ja saunottiin. Sain hirmu nättejä tulppaaneja kimpullisen 


Ja tottakai muistettiin karvaistakin ystävää 

Happy Valentine's Day ♥ + palaneet muffinssit

Torstaina koitti sitten kauan odotettu penkkaripäivä, joka oli se suurin ajan ryöstäjä menneellä viikolla yo-juttujen lisäksi. Abishow ja puvun valmisteleminen vei hurjasti aikaa, mutta kaikki oli sen arvoista! Laitan penkkareista kuvia myöhemmin, kun saan niitä kameraihmisiltä, koska jätin ite kameran kotiin kerrankin.

Perjantaina juhlittiin vuoden 2012 wanhoja ja itsehän kuvailin sitten 12h heidän päiväänsä pukuhuoneesta tanssiparketille. 

Oli ihania mekkoja...

.. upeita kampauksia..

.. hienoja yksityiskohtia...

.. ja yksinkertaista, eleganttia kauneutta.



Poikaystävä tanssi nyt toisen kerran, koska joku hyvin aikuistunut kakkosluokkalainen poika antoi daamillensa rukkaset tuossa kuukaus sitten ja tottakai neitoa hädässä piti auttaa :)




Lukuloma on nyt siis virallisesti alkanu ja maanantaina alkaakin aherrus enkun, ruotsin ja äikän suhteen. Ollaan lähössä Matiaksen kanssa lueskelemaan tuonne Lapin suunnalle ainakin viikoks, ai että ootan sitä! Laskettelua, hirsimökki, sauna, paras seura + ne koulukirjat 

Just tuommonen rentoutus on sitä, mitä tähän alkukevääseen kaipaankin :)


Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti