tiistai 28. helmikuuta 2012

kamuli

Aamu starttas tänään klockan yhdeksän eli 10.15. Eipä siinä muuta, kun että piti 11 olla koululla jakelemassa wanhojentanssikuvia ihmisille.. Super-Noora tuli esiin ja olinkin koululla sitten 10.50 kahenkymmenen minuutin ajomatkan ja pikapukeutumisen jälkeen :D Siellä vierähti pari tuntia, jonka jälkeen lähin kaupungille ja noh.. Sanoin Matiakselle ehkä viikko sitten, että nyt ennen Lapin reissuu pitää vähän katella rahanmenoa. No kyllä mie kattelinkin muttamutta.



Kuvan mukaan ostin siis pellekengät kokoa 67.


Mutta oikkeesti ostin ihanat viininpunaiset Converset hintaan 29e, kiitän Sokoksen miesten osaston alennusmyyntejä.


Ja sitten Chanelin.. En.


Ja miun viikonloppuna ostamalla pikkukaverille ison kaverin ♥

Vietin aikaa myös yhen ihan oman ihanan kamulin kanssa karkkien ja löhöilyn merkeissä koko illan. Meidän piti tehä mansikkasuukkoja, mutta väsymys vei voiton. Tyydyttiin sitten kattomaan telkkaria ja jutustelemaan, eikä kyllä ollu yhtään huono valinta :)



Huomenna meen taas koululle klo 11 ja iltapäivällä mennäänkin sitten ostamaan junaliput Rovaniemelle sekä viemiset Matson mummille ja vaarille. Voi vitsi en malta oottaa perjantaita/lauantai-aamuu! Mie niin rakastan Lappia ja ihanaa päästä uuteen paikkaan, koska kymmenen viime vuoden ajan oon aina viettäny hiihtolomani Saariselällä meidän mökillä, mutta nytten suuntana on siis Levi-Ylläs-Olos-Pallas-akseli eli just päinvastasella puolella ollaan :) Mutta ei pidä nuolasta ennen kun tipahtaa ja on liput kädessä ja auto valmiina Rovaniemellä.. Tunnetusti ei aina mee niinkun elokuvissa. Oon kylläkin päättäny, että tällä kertaa muuten menee!


Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti