sunnuntai 13. toukokuuta 2012

toukokuun toinen sunnuntai


Ihanaa äitienpäivää kaikki äidit ja etenkin oma mammani ♥

Myö vietettiin äitienpäivää mökillä perheen kesken. Grillattiin, "asennettiin" linnunpönttöjä metsään ja oltiin ja löhöttiin vaan! Mummi oli tehny aamulla kakun harjotellakseen miun yo-juhlia varten, jonne hän ihan välttämättä haluaa samanlaisen lakka-kermakakun väkertää :) Ja se oli vähintään näääääin hyvää kaikkien maistaneiden mielestä eli tulee näkymään juhlapöydässä!


Ja voi että, möksälle oli tullu kevät ihan kunnolla! Kukat, jotka on meillä kotona 100km sisämaahan päin vielä 10cm taimella, kukki siellä jo täyttä häkää ja lisää nuppuja oli hurjasti.





Äitin mielestä äitienpäivän epämiellyttävin vieras ilmesty portaiden alta ottamaan arskaa :)
Miun mielestä hän on hyvin söpö.


Otin kuvia siis kaikesta epäolennaisesta mikä ei mitenkään liity äitienpäivään, kuten esim. kortit, lahjat ja kukat, mutta noh ompahan erilaista! :D Oli jättekiva päivä, ihana sää ja maailman paras seura, joten eipä valittamista tänään!
Niin ja illalla kävin iskän kanssa korkkaamassa pehmiskauden meijjän kesäautolla kaupungissa, siitä on tullu perinne muutaman vuoden aikana kun se kapistus on meillä ollu. Kyseessä siis vm. -74 oleva "vihreä paholainen", jolla iskä ajelee vapusta ensilumiin ja talven kaara seisoo sitten autotallissa. Jätskireissun jälkeen sain kivan yllärin, kun matso oli hurauttanu meille pelireissulta tullessaan :)

Täydellinen lopetus täydelliselle päivälle!


Noora



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti