perjantai 4. toukokuuta 2012

Grand Opening

Ihan todella suuresta tapahtumasta kyse otsikon perusteella, mutta kuitenkin vähän pienemmässä mittakaavassa. :) Käytiin viikonloppuna Iiriksen kanssa yhden kauneushoitolan avajaisissa. Se on ollut toiminnassa ennenkin, mutta he uusivat nyt tilansa ihan kokonaan ja laajensivat samalla niin tilojen kuin toimintansakin puolesta. Jos oikein ymmärsin, niin ennen paikka oli vain kampaamo, mutta nykyisin siellä hoidetaan tukan lisäksi myös kynnet, jalat ja muu kroppa kuntoon!




 Oli muuten parhaita minisuukkoja ikinä, från LIDL.



Meillä kotona on avattu jo kukkakausi. Äiti on kiikuttanu orvokkeja pihan täyteen ja rukoilee joka ilta, että ne ei kylmä pakkasessa :D Onhan ne nättejä, ei siitä pääse yli eikä ympäri! Kuvat on otettu taas Lumialla eli taso on mitä on. Mutta kyllä se kauneus silti välittyy, eiks je!



Ja mikäs päivä tänään on.. Palkkapäivä! Sen kunniaksi lähen kaupungille vähän shoppailemaan, mutta vaan vähän, koska säästän nyt suurempia asioita varten :) Mennään ostamaan miulle lakki ja äitille ja mummille äitienpäivälahjat. Iltapäivällä zumbaillaan irpan kanssa ja illalla sitten sitä, mitä on vuodenpäivät tullu odotettua.. 

Jääkiekon MM 2012, Helsinki (+Tukholma)



Noora

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti