torstai 24. toukokuuta 2012

Welcome home, Eva

Tiistaina sain kätösiini yhden jutun, jota oon miettinyt tosi kauan ja ollu pitkään kahdenvaiheilla sen ulkonäöstä ja ennenkaikkea hinnasta. En ollu varma, onko se liian pieni kaupunkikäyttöön ja just sen koon takia mietin pitkään hintaakin. Sitten iski kun salama kirkkaalta taivaalta ja sain mahdollisuuden ostaa sen vähän halvemmalla, ja päädyin lopputulokseen nimeltä Kohtalo. No, näköjään molemmat meni aika nappiin, koska tässä se nyt nakottaa miun vieressä kaiken taistelun jälkeen :)

Pidemmittä puheitta, may I introduce you my lovely new friend...






Louis Vuitton Eva Clutch

Kylläkylläkyllä, se on ihana! Se on ruskea, siinä on kultaiset yksityiskohdat ja kädet saa vapaaksi ottamalla pitkän olkahihnan käyttöön. Mitä muutaa voi nainen toivoa? ;)

Mie rupean nyt pakkaamaan loppuun, sillä meille tuli yllätysreissu Tampereelle eilen iltapäivällä. Lähtö ois neljän tai kuuden junalla, ja sitä ennen on vielä vähän siivoiltava äitille avuksi. Suunnataan porukalla ainakin Särkänniemeen ja terassikierrokselle, koska aika herkkua säätä on luvattu tuonnepäin ainakin huomiseks! Toivottavasti siellä on jo siitepölyaika suurilta osin ohi, ettei tarvii kulkee nenäliina kädessä koko aikaa. 



Loppuun vielä kuva ihanista "hippikoruista", jotka vihdoin löysin maanantaina koko keään kestäneiden etsintöjen seurauksena. Kävin näyttämässä niitä äitin työpaikalla eilen ja siellä yksi nainen totes, että "hei myö tehtiin noita aina ala-asteella koulussa!". Rupesin sitten miettimään ja totta, niin tehtiinkin! Tuota sinivihreää naruista punottua siis. On vaan tainnu jo taito ruostua, mutta aion silti yrittää tehä ees yhen, wish me luck!

Noora






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti