sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Surprise

Unohinpa tyystin yhden tai kaksi juttua tuosta edellisestä pari minuuttia sitten kirjottamastani postauksesta, eli kirjotan ne nyt tähän omaansa, koska oon laiskalla tuulella ja haluun mennä kattomaan Kostoa.

Torstaina meillä oli anniversary Matiaksen kanssa ja oltiin sovittu jo aiemmin, että mennään leffaan ja ehkä syömään jonnekin. Noh, kuten aina, ei menny oikein asiat niinkun piti ja meinasin joutua töihin koko illaks, mutta loppujen lopuks jouduttiinkin sitte vaan kuskaamaan miun pikkuveljeä. Syömiset siis jäi, mutta käytiin kattomassa uusin American Pie. Se oli hyvä ja hauska, mutta ootin ehkä vieläki hauskempaa :) Mutta ihmeessä  menkää kattomaan, jos on ollu suunnitelmissa!

Ja sitten se ite asia! Tultiin leffan jälkeen meille ja sovittiin päivällä, että käydään vaan hakee meiltä kamat ja lähetään matsolle. Mie sitten vetäsin reinot jalkaan Mangon mekon kanssa, kun ajattelin että en rupee enää vaatteita vaihtelemaan kun autossa kuitenkin vaan istun. Lähettiin sitten meiltä ajamaan ja heti sadan metrin päässä herra kääntyy liikenneympyrässä just päinvastaseen suuntaan, kun minne piti. Eli suoraan kaupunkiin menemään. Sain huivin silmilleni plus kyytiä ympäri kaupunkia, kun hän yritti eksyttää minnuu.

Lopulta löysin itteni Sokos Hotellista reinot jalassa, mekko päällä ja huivi silmillä. Mentiin kerrokseen, ovelle,  herra avas oven...



Itse tehty, kolme tuntia aikaa vienyt suklaakakku ja kynttilöitä.
Olin kuulkaa aika myyty.

Siinä sitten syötiin kakkua ja todettiin kumpanenkin, että eipä oo tullu pahemmin suolasta syötyä tänä päivänä. REINOT JALKAAN JA MÄKKIIN! Haettiin ruokaa, lösähettiin sänkyyn ja laitettiin New Year's Eve pyörimään.

Ja parastahan kaikessa oli, että miulla oli kokoajan ajatus, että leffa riittää juhlinnaksi enkä siis kamulle mitään hommannut.. Kunhan tästä häpeästä selviin niin koitan keksii jonkun korvauskeinon..

Että kind a perfect Thursday, I think :)





Noora




Ps. I love you ♥


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti